Click en Collect

Online bestellen en ophalen bij de winkel

We mogen weer verkopen!

Eindelijk mogen de winkels weer een beetje open. Helaas mag uw klant nog niet binnenkomen, maar ze kunnen wel weer kopen. Ze bestellen online bij u, en moeten het dan later -minimaal 4 uur na aankoop- op komen halen. U moet dus een kalender bijhouden wanneer ze dat kunnen doen. Wij hebben een oplossing voor Click en Collect waarbij uw klant zelf zijn tijd selecteert en het nooit te druk is. En het goede nieuws is dat wij daar een goedkope oplossing voor aanbieden, die wel prima werkt.

Hoe het werkt:

U geeft ons het volgende aan: – Uw openingstijden – Hoe lang u per klant nodig heeft – Wij verdelen die tijd dan in blokken, waar de klant er zelf uit kan kiezen (maar minimaal 4 uur na nu) – Is er al een blok gekozen door een andere klant, dan is deze niet meer kiesbaar – De klant krijgt een mail, als u wilt u ook, en u heeft een overzicht lijst met alle aanmeldingen Het formulier kunt u op uw website toevoegen, of aan het bestel formulier of de klant er naar sturen met een QR code.

Kosten en oplevertijd

Webshop met betaalkoppeling
U wilt NU weer aan de slag, dus wij maken dit formulier snel voor u klaar. Als alle informatie duidelijk is heeft u binnen een dag een goedgekeurd pick and collect formulier. Kosten € 25,- eenmalig, en € 5,- per maand.

Wilt u meer informatie, of bestellen, neem dan even contact met ons op.

Maarten Spanjaart

Maarten Spanjaart

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.